Banner
Logo
Druppel
Druppel
Druppel
Druppel
Druppel
Top
Links

U bevindt zich hier: > Dinöl Cebag ® > Visie

TERUG IN DE TIJD, Rudolf
naar Rudolf Diesel (1858-1913)

De legendarische uitvinder van de dieselmotor stoeide al dankbaar met pure, plantaardige oliën. Een man naar ons hart. Het prototype waarmee zijn naam wereldwijd gevestigd zou worden, was oorspronkelijk bedoeld voor uit pinda’s geperste olie. Biologisch afbreekbare brandstof. Dinöl Cebag ® pakt die draad graag weer op.

Voordelen van onze brandstof zijn talloos. Zo wordt Dinöl Cebag ® verkregen uit onuitputtelijke bron, want er wordt jaarlijks weer opnieuw geplant en geoogst. Het is veel schoner dan fossiele brandstof. Niet giftig, zonder een spoor van zwavel of aromaten (schadelijke typen koolwaterstoffen).
Met bewezen lagere CO2-uitstoot. En aanzienlijk zuiniger in verbruik en beter in prestatie.

Kijk, dat noemen wij nou rijden met een glimlach.
Wel zo prettig onderweg.


TOEKOMST

Dinöl Cebag ® is koploper in de productie en verkoop van PPO (Pure Plantaardige Olie als brandstof) op de Duitse markt. Ambitieus speler in een nog sterk groeiend veld. Met grote slagvaardigheid worden door regionaal operende vertegenwoordigers ‘tappunten’ gerealiseerd, om het vrachtverkeer snel en efficiënt te bedienen. Ons netwerk breidt zich zienderogen uit. De glimlach van Dinöl Cebag ® duikt steeds vaker op.

Stilstand is kostbaar. Dat weten alle chauffeurs. We willen met volle kracht vooruit, dus wordt achter de schermen stevig lobby gevoerd. Zodra ook de Nederlandse regering het gebruik van accijnsvrije- of accijnsvriendelijke PPO en biodiesel in de transportwereld toestaat, is Dinöl Cebag ® van de partij. Reken daar maar op.

En we hebben meer concrete doelen: in de nabije toekomst moet biobrandstof beschikbaar zijn voor alle motoren. Ook benzinemotoren of generatoren.

Flexibiliteit is ons handelsmerk. Dinöl Cebag ® blijft bewust baanbrekend. Kritisch ondernemend, up-to-date. Daarom zijn we lid van het Productschap Margarine, Vetten en Oliën (MVO), de overkoepelende belangenbehartiger van producenten, importeurs, verwerkers en afnemers in de branche. Partners én pioniers in een nieuw tijdperk.

Rechts
Onder